HTML

Xylitol :)

2009.08.18. 14:17 | waohhgirl | 3 komment

www.egeszsegfarm.com

Jó reggel / napot / estét... ! atttól függ mikor látogatsz erre :)

Nállunk a családban nagy probléma a cukorfogyásztás... kávéba, sütikbe, szinte mindenhol használjuk. Igen ám de nemrég derült ki hogy túlcukrozzuk a dolgokat. Ez Amerikába jelentősen nagyobb probléma, de már itt is jelentkezik. Egyik kedves ismerősöm, aki ért ezekhez a dolgokhoz, egy nagyon jó tanácsot adott.

" Nemkell mézédesre a dolgokat, elég ha csak az aromáját kihozza "

És milyen igaza van... tényleg túlcukrozzunk a dolgokat, mézédesre, és az igazi ízét igy nem is érezzük. Ő a xylitolt mint édesitőszert ajánlotta.
 

A fenti linkre kattintva bővebb információt olvashatsz rólla :) sztem jó... kipróbálod? 

 

Sayonara mina!

A bejegyzés trackback címe:

https://xylitol.blog.hu/api/trackback/id/tr61319690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogar1982 2009.08.18. 21:28:26

Mi is használjuk a xilitolt,a www egeszsegfarm.com web-árüházból szereztük,és itt kinn fogyasztjuk a Fekete erdő mellett Bad Wild Bad-ban. Nagyon jó,ajánljuk másoknak is!!

életmódváltás 2009.08.19. 21:26:07

Mi a www.egwszsegfarm.com kaportablettáját használtuk,többen is a családból,és jelentősen levitte magas vércukorszintünket!Anyukámnak már nem kell inzulinoznia magát!Jó szivvel ajánlom mindenkinek!

viola1923 2009.08.19. 21:29:21

én a NORMO tablettával végzett kúrám után végre nem aggódom állandóan bélproblémáim miatt!ha vki anyagcsereproblémás,próbálja ki! Biztosan hat!
Címkék: bio édesitőszer
süti beállítások módosítása